Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Călin Popescu Tăriceanu: Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obţinut Mircea Diaconu

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Călin Popescu-Tăriceanu spune că este foarte mulțumit de rezultatul pe care l-a obținut Mircea Diaconu în primul tur al alegerilor prezidențiale. Candidatul independent este pe locul 4, după Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă şi Dan Barna. 

„Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obţinut Mircea Diaconu. Sute de mii de români i-au acordat încrederea. Este o situaţie cu totul şi cu totul aparte în ultimii 30 de ani – este cel mai mare rezultat pe care l-a obţinut un candidat independent la alegerile prezidenţiale. Acest lucru s-a datorat mesajului lui Mircea Diaconu, care a încercat să explice românilor cum se citeşte Constituţia în cheia unui adevărat preşedinte, care doreşte să respecte normele constituţionale, care doreşte să respecte instituţiile fundamentale ale statului, care nu acţionează peste Guvern, nu acţionează împotriva Parlamentului sau a altor instituţii”, a declarat Tăriceanu, la sediul ALDE, după aflarea sondajelor.

Mircea Diaconu a fost susţinut de Alianţa „Un om”, încheiată între ALDE şi Pro România.

Potrivit sondajului CURS-Avangarde, prezentat de Digi24, Mircea Diaconu  se clasează pe locul patru, cu un procent de 7,9%. Actorul a candidat independent la alegerile prezidențiale, fiind susținut de ALDE și Pro România.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW