Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


Călin Popescu Tăriceanu, despre moțiunea de cenzură: Noi, cei de la ALDE, vom vota moțiunea cu 2 mâini!

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 august 2020 Etichete: , ,

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, susține că formațiunea politică pe care acesta o conduce va vota moțiunea de cenzură. În schimb, fostul premier nu e convins de faptul că moțiunea de cenzură o să obțină voturile necesare.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ALDE va vota moțiunea de cenzură, dar că nu este sigur dacă aceasta va trece sau nu de votul din Parlament.

Noi, cei de la ALDE, vom vota moțiunea cu 2 mâini! O vom vota cu regretul că ea nu a venit mai devreme, probabil din dorința de a nu îngreuna situația medicală din țară. Cu sau fără criză medicală, acest guvern trebuie să plece, pentru că oricum nu se ocupă de criza medicală și mai ales de cea economică. Pentru ei totul este doar motiv de campanie electorală și de a-și umple buzunarele din contracte dubioase.

Nu știm dacă moțiunea va trece, pentru că în aceste ultime zile PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Nu știm câte conserve mai sunt ascunse prin partide și pe câte dintre ele este sistemul dispus să le sacrifice, dar, indiferent de rezultatul votului, românii au dat de mult un vot de blam guvernului Iohannis-Orban”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Fostul premier a enumerat motivele pentru care acesta consideră că Guvernul Orban trebuie să fie demis și a enumerat prioritățile pe care viitorul Guvern o să le aibă.

Motivele putem să le vedem cu toții: o economie care se prăbușește, peste un million de șomeri, corupție și afaceri necurate, lipsă de idei și de măsuri pentru începerea școlii, încăpățânarea de a găsi bani pentru orice mai puțin pentru majorarea, conform legilor, a pensiilor și alocațiilor.

Dacă acest guvern cade, atunci vom avea un guvern cu 3 priorități: deschiderea în siguranță a școlilor, gestionarea crizei medicale și organizarea într-un mod democratic a alegerilor”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin
 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/calin-popescu-tariceanu-despre-motiunea-de-cenzura-noi-cei-de-la-alde-vom-vota-motiunea-cu-2-maini/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW