Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cale tot mai liberă pentru Viorica Dăncilă în alegerile interne pentru desemnarea prezidențiabilului

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 22 iulie 2019 Etichete: , ,

Cale tot mai liberă pentru Viorica Dăncilă în competiția internă pentru desemnarea candidatului la președinție. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anunțat în această după amiază că se retrage din cursă. Ieri, și Eugen Teodorovici a anunțat că iese din alegerile interne și că o va susține pe Viorica Dăncilă. 

Astfel, își dispută calitatea de prezidențiabil Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, dar și Gabriela Firea. Deși nu a fost măsurată în sondaje, Gabriela Firea și-a manifestat tot mai des, în ultimele zile, intenția de a candida. Firea spune că, din punct de vedere al încrederii, stă mult mai bine în sondaje decât Viorica Dăncilă care vrea să își asume candidatura la prezidențiale, cu mandatul de premier pe masă.

Secretarul general al PSD, senatorul Mihai Fifor, a declarat, pentru Digi24, că se retrage din alegerile interne pentru desemnarea unui candidat care să reprezinte partidul la prezidenţialele din toamnă. El o va susţine pe Viorica Dăncilă, să devină prezidenţiabilul PSD.

Mâine, în CEx-ul partidului, se va stabili cine va fi candidatul PSD la alegerile din luna noiembrie. Validarea se va face la Congresul PSD de pe 3 august.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *