Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Cadre medicale de la Spitalul Sfântul Ioan, acuzate că nu poartă corect echipamentul de protecție / Procurorii au deschis dosar penal

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 4 august 2020 Etichete: , , , ,

Mai mulți medici, angajați ai Spitalului Sfântul Ioan, au reclamat faptul că, în cadrul Secției Clinice de Nefrologie, anumite cadre medicale nu poartă corespunzător echipamentul obligatoriu de protecție și nu respectă măsurile de distanțare. Procurorii de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a deschis dosar penal in rem.

În această cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost înregistrat la data de 04.08.2020 dosarul penal nr. 5252/P/2020 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 alin.2 C.p. ca urmare a sesizării formulate de mai mulți medici, angajați ai Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Ioan, prin care se reclamă faptul că în cadrul Secției Clinice de Nefrologie anumite cadre medicale nu ar respecta măsurile obligatorii de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, nu ar purta corespunzător echipamentul obligatoriu de protecție și nu ar respecta măsurile de distanțare.
Urmare a sesizării înregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate,” se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Sursa foto: Digi24.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW