Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Cadavrul unei tinere, descoperit într-un parc din Mangalia. Principalul suspect, audiat de procurori UPDATE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 6 august 2023 Etichete: , , ,

UPDATE Potrivit Poliției Constanța, victima avea 18 ani și era originară din Vaslui. Urmele de violență de pe corpul său arată că fata a fost ucisă. La acest moment, principalul suspect, o altă de 18 ani, este audiată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Cele două se cunoșteau și lucrau la un hotel de pe litoral, au menționat surse judiciare, pentru Main News. 

-Știre inițială-

Cadavrul unei tinere a fost descoperit, duminică- dimineaţă, într-un parc de pe raza municipiului Mangalia. Din primele cercetări a rezultat că fata a fost agresată. Informația a fost confirmată de Inspectoratul de Poliție(IPJ) Constanța, pentru Main News. La acest moment, se derulează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru moarte suspectă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violenţă, echipajul medical declarând, ulterior, decesul”, a transmis IPJ Constanța.

Cadavrul minorei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. În funcție de analiza medicilor legiști, încadrarea faptei juridice se poate schimba.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii