Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Cadavrul găsit în lada unei canapele, în Sectorul 4, aparţine unei fete de 12 ani

By news.ro , in Justitie Stirile zilei , at 6 iunie 2023

Cadavrul găsit în lada unei canapele, în Sectorul 4 al Capitalei, aparţine unei fete de 12 ani, au stabilit specialiştii, după ce au comparat ADN-ul victimei cu al tatălui său. Fata şi mama ei fuseseră date dispărute în urmă cu câteva zile, fostul soţ al femeii anunţând că nu mai poate lua legătura cu ele.

”La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din mun. Bucureşti, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, anunţă, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii precizează că cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Fata de 12 ani şi mama sa fuseseră date dispărute în urmă cu câteva zile. Fostul soţ al femeii, care este tatăl fetei, a anunţat că nu mai poate lua legătura cu ele.

Dispariţia celor două a fost notificată inclusiv pe Facebook.

”Urgent! Dispărute în zona Sector 4! Dacă le vedeţi va rog contactaţi-mă”, este mesajul postat pe reţelele de socializare, alături de fotografiile celor două.

Surse judiciare au precizat că bărbatul cu care locuia în prezent femeia este de negăsit.

Cadavrul fetei a fost găsit, sâmbătă, într-o locuinţă din Sectorul 4.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW