Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Buzău: Un băiat de 16 ani, diagnosticat cu o formă de meningită și septicemie, a murit/ Adolescentul ar fi luat o bacterie de la piscină

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 25 iulie 2024 Etichete: , , ,

Un tânăr de 16 ani din Râmnicu Sărat, fost jucător la CS Dinamo U17 și în prezent activ la CSM Râmnicu Sărat, a decedat din cauza unei forme severe de meningită și septicemie. Presa locală sugerează că băiatul ar fi contractat o bacterie de la o piscină din oraș. Autoritățile așteaptă acum rezultatul necropsiei pentru clarificări suplimentare.

Potrivit surselor locale, Sorin Nazîru ar fi vizitat o piscină populară din oraș în weekend. După scurt timp, adolescentul a început să se simtă rău, fiind transportat mai întâi la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, apoi la Spitalul „Matei Balș” din București și, în final, la Spitalul „Marie Curie”.

Tânărul a murit la patru zile după vizita la piscină, din cauza complicațiilor menționate. Familia și prietenii băiatului suspectează că infecția ar fi fost contractată de la piscina respectivă, dar acest lucru nu a fost confirmat oficial până acum.

O anchetă va fi deschisă în funcție de concluziile necropsiei.

Sorin Nazîru, în vârstă de 16 ani, avea o carieră promițătoare în fotbal, având un trecut la CS Dinamo U17 și activând recent ca portar la CSM Râmnicu Sărat.

”Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un mesaj postat de Academia de Fotbal CS Dinamo.

foto: Facebook Academia de Fotbal CS Dinamo

Comentarii