Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


Buzău: Trei pacienți internați în Spitalul Județean au fost diagnosticați cu Covid-19 chiar când li se pregătea externarea

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iunie 2020 Etichete: , ,

Trei pacienți care au fost internați prima dată la secția de Medicină Internă a Spitalului Județean Buzău, de unde au fost transferați la Boli Infecțioase după apariția unor cazuri de coronavirus în unitatea medicală, au fost diagnosticați cu coronavirus exact în momentul în care ar fi trebuit să fie externați.

Potrivit Prefecturii Buzău, cinci noi cazuri de coronavirus au fost raportate duminică. Printre acestea, se află o gravidă de 30 de ani care s-a prezentat la spital având simptome de boală, dar si o femeie de 45 de ani, care de asemenea a mers la UPU Buzău cu semne de boală iar rezultatul testului a arătat că este contaminată, conform news.ro.

Alte trei persoane, infectate în prezent, cu vârste peste 55 de ani, cu diverse afecțiuni, care au fost internați initial în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, secţie care s a transformat apoi în focar de coronavirus, au fost testate la acel moment, iar rezultatele au fost negative.

Ulterior, bolnavii de 57, 62 şi 71 de ani, au fost retestaţi, rezultatele fiind pozitive. Aceștia au fost transferați la spitalul suport din Râmnicul Sărat.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW