Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Bunicul Luizei Melencu, replică pentru Eugen Nicolicea: Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat/Nicolicea: m-am săturat să aud aceste inepții

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 22 august 2019 Etichete: , ,

Bunicul Luizei Melencu, tânăra de 18 ani pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, i-a adresat cuvinte dure deputatului Eugen Nicolicea în cadrul unei emisiuni  la antena3. Bătrânul a ținut să intre în direct prin telefon pentru a îi reproșa lui Nicolicea că, în Parlament, împreună cu Florin Iordache, a modificat legi care au făcut posibilă tragedia prin care familia Melencu o trăiește.  

„Domnul Nicolicea ce reprezintă: trecutul, prezentul sau viitorul? (…) Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă adică și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Unde le-a … Mie mi-ar fi rușine să mai apar în față națiunii, cu asemenea oameni. El, Iordache și alții! Să le fie rușine!”, i-a spus bunicul Luizei lui Eugen Nicolicea. 

Supărat, bătrânul i-a reproșat deputatului că a schimbat mai multe partide politice numai pentru a obține funcții. 

„Domnul Nicolicea să trăiască și să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Domnul Nicolicea nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român. A alergat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții. Nu-și merită funcțiile pe care le are. Domnul Nicolicea să învețe să vorbească și să respecte nația și poporul român. Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte că nație, că oameni.

Asemenea oameni să nu mai apară. Să nu mai apară! Să le fie rușine! Să le fie rușine, că este Parlamentul plin. De anumiți indivizi… Eu am o durere în suflet. (…) Uitați unde am ajuns datorită lor și legilor pe care le-au dat în Parlament. El cu Iordache și alt hoț”, a mai spus bunicul Luizei Melencu, vizibil afectat de tragedia prin care trece. 

Deputatul Eugen Nicolicea a catalogat vorbele bătrânului că fiind „inepții” care provin de la liberalul Rareș Bogdan. 

„În primul rând, ceea ce declara a mai declarat și altă dată, chiar m-am săturat să aud inepțiile acestea, invocând că le știe de la Rareș Bogdan. Deci atacul unui politician de asemenea factură uite ce produce. (…) Noi nu vorbim și nu ne permitem să-i răspundem așa cum ar merită, țînând cont de drama prin care trece. Dar el, care are chiar în familie o astfel de drama, își permite să se abată de la subiectul respectiv, să arunce cu invective, legând invectivele de numele dramei pe care o are?,” a spus Nicolicea.

Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW