Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Bucureşti – Restricţii temporare de trafic în zona pasajului Băneasa, în următoarele două nopţi

By news.ro , in Stirile zilei , at 29 martie 2024

Poliţia anunţă că în noaptea de vineri spre sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi instituite restricţii de trafic în zona Pasajului Băneasa, din Capitală.

”În noaptea de 29/30.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuţia staţiei de metrou Aeroport Baneasa, se va restricţiona banda I de circulaţie în Pasajul Baneasa (intersecţia Bd. Aerogării x Şos. Bucureşti-Ploieşti x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de intrare in Municipiul Bucureşti”, anunţă Poliîia Rutieră.

De asemenea, în noaptea de 30/31.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuţia staţiei de metrou Aeroport Baneasa, se va restricţiona banda I de circulaţie în Pasajul Baneasa (intersecţia Bd. Aerogării x Şos. Bucureşti-Ploieşti x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de ieşire din Municipiul Bucureşti.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW