Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


BREAKING Un sirian a încercat să incendieze Ambasada Israelului la București

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 iunie 2024

Un sirian în vârstă de 34 ani a încercat luni să dea foc cu un cocktail Molotov sediului Ambasadei Israelului la București. 

Din fericire, incendiul a cuprins doar câteva afișe. Bărbatul a fost imobilizat de către Brigada Antitero a Serviciului Român de Informații.

„Astăzi, 3 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, de către Serviciul Român de Informații, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să se autoincendieze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, cetățean străin. Anterior sosirii polițiștilor, acesta a fost imobilizat de către Brigada Antitero a Serviciului Român de Informații. De asemenea, lucrători din cadrul Serviciului Român de Informații, care asigurau securitatea instituției, au procedat la stingerea incendiului, fiind provocate distrugeri la un afiș de pe ușa, fără a fi înregistrate alte pagube materiale ori de altă natură. La acest moment, activitățile sunt în desfășurare. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Poliția Capitalei.

„Un cetățean aflat în proximitatea Ambasadei a încercat  dea foc ușii de la intrare amenințând  se va autoincendia. Dispozitivul antitero l-a imobilizat și l-a predat Poliției care a preluat cazul”, a transmis Serviciul Român de Informații.

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW