Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


BREAKING Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns la 158

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 martie 2020 Etichete: ,

Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 pe teritoriul României cu a ajuns la 158, anunță Grupul de comunicare strategică.

„Au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timișoara și câte unul în București, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomița, Hunedoara, Galați şi Suceava.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 și 54 ani, sunt în carantină sau autoizolare. În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia,  2 dintre ele în Austria și Germania”, potrivit sursei citate.

Persoanele infectate cu coronavirus sunt internate la spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă, starea lor de sănătate fiind bună.

În România, peste 3000 de persoane sunt în carantină instituționalizată și alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, au fost înregistrate 36 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW