Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


OFICIAL Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, demiși din Ministerul Sănătății / Dan Barna va asigura interimatul

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 14 aprilie 2021

UPDATE: Cererea de revocare a ajuns la Palatul Cotroceni, conform surselor Mainnews.ro.

UPDATE: Prim-ministrul Florin Cîțu i-a transmis președintelui Klaus Iohannis cerere de revocare a ministrului Vlad Voiculescu. Totodată, a demis-o pe Andreea Moldovan din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Interimatul funcției de ministru al sănătății va fi asigurat de vicepremierul Dan Barna.

„Premierul Florin Cîțu: Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a transmis Guvernul

Știrea inițială

Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan ar urma să fie demiși de prim-ministrul Florin Cîțu din funcțiile de ministru al sănătății, respectiv secretar de stat în Ministerul Sănătății, potrivit surselor Mainnews.ro.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *