Friday, February 28, 2020
Jurnalism corect


BREAKING NEWS: Viorica Dăncilă a demisionat din fruntea PSD: Este un moment de demnitate

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 26 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte al Partidului Social Democrat(PSD), în urma ședinței Comitetului Executiv Național de marți.

“A fost un CEx îndelungat. Am înțeles opinia colegilor mei, faptul că cineva . Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate. Am considerat că trebuie să-mi dau demisia din funcția PSD. În urma discuțiilor am înțeles că se dorește o resetare a partidului, o altă viziune, un alt program și vreau să le garantez colegilor mei că din această echipă va face parte și Viorica Dăncilă.

Un președinte responsabil este un președinte care își asumă rezultatele. Nu poți face foarte multe în 5 luni de zile. Poate dacă mandatul meu era mai lung, poate altele erau rezultatele. Nu îmi pare rău că am candidat.

Colegii au considerat că așa este bine pentru partid. Nu am plecat forțat. Nu (le-am spus colegilor că nu vreau să demisionez). Nu am cerut un vot pentru a rămâne în funcție până în februarie”, a spus Dăncilă.

Conform statutului, funcția de președinte ar urma să fie preluată de locul doi în PSD, Eugen Teodorovici, care ar fi refuzat să demisioneze din funcția de președinte executiv.

Conform Digi24, Teodorovici a încercat să o convingă pe Dăncilă să nu renunțe la funcția de președinte al partidului, însă social-democrata a ales să demisioneze. Doar patru persoane s-au opus demisiei Vioricăi Dăncilă.

Citeste si:  PNL solicită retrimiterea amendamentului privind dublarea alocațiilor în Comisia de Muncă/Cererea a fost respinsă

Viorica Dăncilă a rămas cu funcția de președinte al organizației de femei a PSD.

Știre în curs de actualizare 

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW