Thursday, October 28, 2021
Jurnalism corect


BREAKING Ministrul Justiției, Stelian Ion, demis de Florin Cîțu. Barna: Premierul trebuie să plece

By Matthew Garvey , in Justitie Politic Stirile zilei , at 1 septembrie 2021

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri seară, 1 septembrie, că a înaintat cererea de revocare din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion. Lucian Bode va fi noul ministru interimar al Justiției, potrivit unor surse Main News. 

Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele, de exemplu desființarea Secției Speciale”, a declarat Florin Cîțu, miercuri seară.

Premierul a precizat că această decizie a fost transmisă liderilor din coaliție.

Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze. Doar pentru că ai noștri colegi de la USR PLUS nu au mulți primari, nu înseamnă că românii trebuie să sufere. Biroul PNL și-a asumat acest proiect de modernizare, care nu este un PNDL 3”, a adăugat premierul.

Dan Barna, liderul USR PLUS, a transmis că premierul Florin Cîțu ar trebui să plece din funcție.

Florin Cițu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cițu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva”, este reacția lui Dan Barna.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW