Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


BREAKING Militarii fac verificări, după ce mai mulți localnici au sesizat cazuri de prăbușire a unor drone 

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 septembrie 2023

Echipele Ministerului Apărării și responsabili din alte instituții fac verificări în jurul localităților Nufăru, Malcoci și Valea Nucarilor, județul Tulcea, după ce mai mulți localnici au sesizat la 112 cazuri de prăbușire a unor drone.

„Ca urmare a evoluției situației și în baza informațiilor primite de la ISU Tulcea, cu privire la sesizări telefonice prin serviciul 112 despre posibile cazuri de impact de dronă într-un sector cuprins între localitățile Nufăru, Malcoci și Valea Nucarilor, județul Tulcea, echipe ale MApN, în cooperare cu forțe și mijloace din alte instituții ale Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranță naţională, investighează aceste situații. Vom reveni cu detalii, în funcție de datele primite din teren”

Rusia a lansat în cursul nopţii 44 de drone asupra Ucrainei, care a reuşit să doboare 32 dintre ele, au anunţat miercuri forţele aeriene ucrainene. Cele mai multe vehicule aeriene explozive au vizat regiunea Odesa. Șase persoane au fost rănite, iar infrastructura portuară a fost avariată.

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW