Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


BREAKING Incendiu puternic la Hidrocentrala Porţile de Fier – VIDEO

By news.ro , in Stirile zilei , at 1 februarie 2024 Etichete: , ,

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la un transformator electric al Hidrocentralei Porţile de Fier 1, în localitatea Gura Văii din judeţul Mehedinţi. Pompierii au reuşit să localizeze incendiul și să stingă vâlvătaia. Se intervine în continuare pentru răcirea zonei. Nu sunt înregistrate victime.

„Din informaţiile deţinute la acest moment, incendiul se manifestă violent, cu flacără deschisă. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la faţa locului au fost alocate 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. De asemenea, în sprijinul echipajelor mehedinţene s-a dispus suplimentarea forţelor de intervenţie cu 1 autospecială de stingere de la ISU Caraş-Severin, 2 autospeciale de stingere de la ISU Dolj, 1 autospecială de stingere de la ISU Gorj şi 1 autospecială cu pulbere de la ISU Timiş”, arată sursa citată.

Potrivit IGSU, întrucât temperaturile în zona de intervenţie sunt foarte ridicate, echipajele de stingere acţionează pentru răcirea întregii zone, astfel încât să fie evitată reaprinderea uleiului din transformator.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW