Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


BREAKING Incă un deces după exploziile de la Crevedia / 53 de răniți spitalizați, dintre care 10 intubați

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 27 august 2023

Un al doilea deces s-a înregistrat duminică, 26 august, pe fondul exploziilor de la Crevedia din urmă cu o zi, a confirmat șeful DSU, Raed Arafat. Este vorba despre soția bărbatului care și-a pierdut viața sâmbătă, 26 august, din cauza unui infarct, pe fondul exploziilor. Femeia a murit din cauza arsurilor, care i-au afectat peste 95% din suprafața corporală.

„Primul deces din cauza arsurilor. Soția celui care a decedat ieri. Suprafața arsă de peste 95% (…) Prognosticul este aproape zero într-un astfel de caz”, a spus Arafat.

Bilanț actualizat al Spitalului Floreasca

„În Spitalul Clinic de Urgență București au ajuns 31 de pacienți (dintre care 5 intubați) ca urmare a exploziei care a avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

În acest moment, sunt internați 26 de pacienți, dintre care 3 intubați. Toți pacienții au fost operați, cu toaletarea arsurilor, în cursul nopții. O parte dintre ei au fost supuși și astăzi unor proceduri operatorii.

2 pacienți au fost transferați la Bruxelles. Pentru alți 6 pacienți se fac în acest moment demersuri pentru transferul lor în străinătate.

Cei 3 civili din explozia inițială sunt în stare foarte gravă. Nu suportă transport în acest moment.

Restul pacienților sunt stabili sau cu evoluție ușor favorabilă”, a transmis Ministerul Sănătății.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW