Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


BREAKING Daniel Dragomir s-a predat în Italia. Fostul ofițer SRI este condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 4 februarie 2021

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, dat în urmărire internațională în urma unei condamnări la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, s-a predat, joi dimineață, într-o secție de poliție din Bari, fiind însoțit de un avocat.

„În dimineața de 4 februarie 2021, Poliția Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul Sirene, de către autoritățile italiene, că, în cursul zilei de ieri, un bărbat, de 42 de ani, urmărit la nivel internațional, s-a prezentat la o secție de poliție din Bari, însoțit de avocatul ales.

Acesta a fost depus în Penitenciarul din Bari, în așteptarea prezentării în fața instanței de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul București.

În baza datelor furnizate de autoritățile din Italia, a fost informată instanța de judecată din România, care a emis mandatul european de arestare, pentru a traduce și transmite acest mandat către instanța care va judeca și dispune asupra predării către România”, a transmis Poliția Română.

Dragomir a fost găsit vinovat de judecătorii Curții de Apel București într-un dosar penal în care a fost acuzat de DNA de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Instanța i-a condamnat pe soții Dragomir și la plata a unui prejudiciu de peste un milion de lei și la plata cheltuielilor de judecată.

CITEȘTE ȘI: Judecătorii explică de ce l-au condamnat pe Daniel Dragomir la închisoare cu executare: Singura modalitate prin care poate înțelege gravitatea faptelor / Fostul ofițer SRI, negăsit la peste două luni de la sentință

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW