Sunday, December 3, 2023
Jurnalism corect


BREAKING Cătălin Drulă este noul președinte al USR

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 iulie 2022

Cătălin Drulă a fost ales în funcția de președinte al USR. În cadrul alegerilor interne organizate în această săptămână, fostul ministru al transporturilor a obținut 71,3% din totalul voturilor exprimate, devansându-l pe deputatul Cătălin Teniță, care a înregistrat 14,89%.

Rezultatul votului pentru președinția USR va fi validat în cadrul unui congres online ce va avea loc pe 16 iulie. Mandatul lui Cătălin Drulă la conducerea partidului va fi de patru ani.

„Este o onoare. Nu mai avem timp în USR de vedetisme și politică imatură. Suntem aici pentru a le spune oamenilor că există speranță. Suntem într-o criză economică care putea fi evitată, dacă România nu era guvernată de PSD și PNL. Putem avea și bună guvernare și politicieni care să fie în slujba poporului. Eu vă spun că există speranță. Nu se poate peste noapte, cine vă promite așa ceva este un mincinos. Dați-ne voturile, nu le mai dați acestor bandiți. Cel mai mare rău este că vor să ne creadă că atât se poate, că suntem puțini care vor o țară corectă fără speciali. De astăzi zilele socialismului cu epoleți sunt numărate”, a declarat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a avut cinci contracandidați. Cătălin Teniță a obținut 2.706 voturi (14,8%), Octavian Berceanu 2.041 de voturi (11,2%), George Ungureanu 163 voturi (0,9%), Alexandru Kiss 97 de voturi (0,53%), Miroslav Tașcu Stavre 138 de voturi (0,76%).

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW