Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


BREAKING Blue Air a anunțat că va relua zborurile peste o lună

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 9 septembrie 2022 Etichete: , , , ,

Compania aeriană Blue Air a anunțat vineri, 9 septembrie, că zborurile vor fi reluate pe 10 octombrie, deși inițial și-a suspendat activitatea până pe 12 septembrie.

Compania susține că „nivelul vânzărilor de bilete a fost semnificativ afectat” și că sumele încasate de procesatorii de plăți „au fost blocate”.

Societatea nu dispune în acest moment de fondurile necesare plăţii combustibilului şi celorlalte cheltuieli operaţionale, necesare pentru zborurile planificate începând cu data de 12 septembrie. În plus, toţi furnizorii de servicii esenţiale zborurilor au condiţionat furnizarea respectivelor servicii de plata datoriilor scadente”, se arată într-un comunicat transmis de Blue Air, potrivit Agerpres.

Reamintim că Guvernul a pus la dispoziție aeronave TAROM pentru repatrierea persoanelor blocate pe aeroporturile din străinătate, din cauza deciziei Blue Air de a-și anula zborurile.

În acest moment, cetățenii români care își doresc să ia legătura cu reprezentanții autorităților pot suna la următoarele numere de telefon: (004) 0751084537 și (004) 021 4311869 sau să trimită un mail pe adresa callcenter@mae.ro.

CITEȘTE ȘI: Grindeanu îi îndeamnă pe cei păgubiţi de Blue Air să încerce să găsească şi alte variante de a veni acasă

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW