Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Botoşani: Copil de zece ani, la spital după ce a fost atacat de trei câini, pe stradă

By news.ro , in Stirile zilei , at 19 februarie 2023 Etichete: , ,

Un copil de zece ani a fost transportat la spital, duminică, după ce a fost atacat de trei căini, pe o stradă din municipiul Botoşani. El a fost găsit pe marginea drumului, rănit.

La data de 19 februarie 2023, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au fost sesizaţi, prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoşani, pe marginea părţii carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, ar fi fost atacat de 3 câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Judeţeană Botoşani.

Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani, din municipiul Botoşani.

Potrivit sursei citate, a fost constituită echipă operativă care face cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal pentru neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.

Sursă foto: Pixabay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW