Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Bologa: Ancheta în dosarul Tel Drum a fost suspendată pe durata stării de urgenţă/ La DNA sunt foarte multe dosare mai vechi de cinci ani

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 21 mai 2020 Etichete: , ,

Procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, a declarat în cadrul unei conferințe de presă online pe tema activității instituției în perioada stării de urgență că în dosarul Tel Drum nu s-a putut lucra în această perioadă, urmărirea penală fiind suspendată prin decretul președintelui privind starea de urgență.

„În dosarul Tel Drum nu s-a putut lucra în această perioadă. Urmărirea penală a fost suspendată prin decretul președintelui privind starea de urgență. Nu mai dăm un termen limită, asta am discutat şi cu doamna procuror, sa nu mai dăm termene.

Ne-am gândit la absolut toate posibilitățile pentru a urgenta acest dosar. La DNA sunt foarte multe dosare vechi, dosare mai vechi de cinci ani, de ordinul sutelor. În toate aceste dosare noi ne preocupăm și facem tot posibilul ca să urgentăm finalizarea urmăririi penale. Sigur că procurorul de caz, în momentul în care va avea nevoie de forțe suplimentare, procuror, polițiști, noi vom asigura tot sprijinul, deocamdată nu s-a solicitat acest lucru”, a declarat Bologa.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW