Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Bolnavii de coronavirus vor putea fi tratați și în Spitalul Colentina / Toate internările vor fi oprite

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 16 martie 2020 Etichete: , , , ,

Pacienții diagnosticați cu Covid-19 vor putea fi tratați, începând de luni, și la Spitalul Colentina din Capitală. Astfel, începând cu această dată vor fi oprite toate internările.

„Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările”, conform spitalul-colentina.medicentrum.ro.

În situația în care numărul bolnavilor din spitalele din București în care sunt internați cei care au coronavirus ajunge la maxim, pacienții care prezintă o evoluție din punct de vedere medical vor fi internați în secțiile de boli infecțioase ale spitalelor suport din țară, cum ar fi Spitalul Colentina sau spitalele județene.

Tot de astăzi, Spitalul Clinic Colentina pune la dispoziția pacienților un serviciu online gratuit de evaluare medicală la distanță.

„În dorința de a fi mereu alături de pacienții noștri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, vă pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii noștri vă pot oferi recomandări medicale. (…)Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs”, conform sursei citate.

 

 

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW