Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Bogdan Licu: Mă gândesc foarte serios la depunerea candidaturii pentru funcția de procuror general/ Așteptări de la viitoarea conducere CSM

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 10 decembrie 2019 Etichete: , ,

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat marți, la sosirea la CSM, pentru ședința Secției de procurori în care se alege candidatul pentru viitoarea conducere a instituției, că așteaptă de la noul președinte al Consiliului „mai multă deschidere și o mai bună comunicare între noi”.

De asemenea, Bogdan Licu a declarat că se gândește să candideze pentru funcția de procuror general.

„Nu suntem astăzi aici pentru depunerea unei candidaturi, suntem aici ca să votam noua conducerea a CSM. Mă gândesc foarte serios la acest lucru (depunerea candidaturii, n.r.), dar încă nu am luat o decizie”, a declarat Licu.

Totodată, procurorul general interimar a anunțat că a trimis adrese la toate parchetele din țară, pentru a-i încuraja pe procurori să se înscrie la concursul demarat de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Întrebat ce așteptări are de la viitorul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Bogdan Licu a răspuns:

„În lumina noilor legi, întâi vor fi şedinţe pentru secţii, după care în plen se va vota. Eu îmi doresc mai multă deschidere de la viitoarea conducere a CSM şi o mai bună comunicare între noi. Dacă am ceva de reproşat actualei conduceri, o voi face la şedinţă. Nu vreau să fac aprecieri aici asupra viitoarei şi fostei conduceri”, a declarat Licu.

Inquam photos/ George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW