Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Bogdan Buta renunță la funcția din vârful Untold / Buta contestă acuzațiile și intentează proces celor care i-au prejudiciat imaginea

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 1 februarie 2024 Etichete: , ,

Bogdan Buta, fostul executiv al companiei ce organizează Untold, renunță la funcție în urma scandalului public care a ieșit la suprafață în urmă cu câteva zile. Avocații lui Buta au transmis că acesta contestă acuzațiile ce i-au fost aduse și, mai mult, îi va da în judecată pe cei care i-au prejudiciat imaginea prin „afirmații defăimătoare”. 

Într-un comunicat oficial transmis presei de către avocații lui Bogdan Buta, aceștia subliniază că Buta respinge acuzațiile care i-au fost aduse cu privire la faptele ce ar fi avut loc acum 3 ani. Mai mult, persoanele care i-au prejudiciat imaginea vor fi acționate în instanță.

Bogdan Buta respinge cu fermitate acuzaţiile aduse în media cu privire la pretinse fapte ce ar fi avut loc în urmă cu trei ani. Pe baza informaţiilor pe care le deţinem, am decis să acţionăm în justiţie toate persoanele care, prin afirmaţii defăimătoare, afectează imaginea, dreptul la demnitate şi viaţa privată ale lui Bogdan Buta. Răspunsul nostru este ferm şi procedurile judiciare iniţiate atât în plan civil, cât şi penal împotriva celor responsabili vor demonta fiecare acuzaţie şi vor demonstra planul constant de a distruge reputaţia lui Bogdan Buta”, potrivit comunicatului oficial.

Bogdan Buta renunță la funcția din vârful Untold

Bogdan Buta a decis să renunțe la funcția de executiv din compania care organizeaza Untold pentru „a se putea dedica exclusiv în a-și demonstra nevinovăția”.

din respect pentru oamenii din echipa sa, dar şi pentru a se putea dedica exclusiv în a-şi demonstra nevinovăţia, Bogdan Buta a decis să se retragă din calităţile executive pe care le deţine şi să le predea către ceilalţi co-fondatori şi echipei executive. De asemenea, toate operaţiunile de zi cu zi vor fi preluate şi încredinţate echipei de management a grupului până în momentul în care cazul va fi soluţionat de forurile competente şi se va face dreptate”, se mai arată în comunicat.

„Avem încredere că justiţia îi va trage la răspundere pe cei responsabili de acest atac mediatic. Suntem convinşi că în urma procedurilor, toate «acuzaţiile» se vor dovedi a fi neadevărate, iar în final cei responsabili vor răspunde pentru aceste grave acuzaţii false”, mai transmit avocații, citați de G4Media.

Ce s-ar fi întâmplat în urmă cu 3 ani

Potrivit unui scandal lansat în presă în urmă cu câteva zile, Bogdan Buta ar fi întreținut relații sexuale cu doi minori, în iarna lui 2021. Minorii ar fi intrat în contact cu Buta pe aplicația de dating Tinder, ulterior acesta i-ar fi invitat la el acasă, în Gruia, unde i-ar fi drogat și ar fi întreținut relații sexuale cu aceștia.

La momentul lansării acuzațiilor, Buta a susținut că acestea sunt un scenariu complotat și prezentat cu scopul de a-l denigra, de către „minți bolnave” și „șantajiști și infractori de cea mai joasă speță”.

Polițiștii din Cluj au deschis o anchetă în acest sens.

Sursă foto: X

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW