Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Belgia a introdus România în zona roșie. Românii ajunși pe teritoriul Belgiei vor fi nevoiți să intre în autoizolare și să efectueze un test PCR

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 26 august 2020 Etichete: , ,

MAE precizează că Belgia a introdus România în zona roșie, ceea ce înseamnă că românii ajunși pe teritoriul Regatului Belgiei vor fi nevoiți să stea în autoizolare și să efectueze un test PCR pentru a vedea dacă sunt sau nu infectați cu COVID-19.

Conform autorităților belgiene, începând cu data de 26 august, întreg teritoriul României va fi încadrat în zona roșie.

Românii care vor sosi în Belgia, începând de miercuri, vor fi nevoiți să își facă un test PCR pentru a confirma că nu sunt infectați cu COVID-19 și să stea în autoizolare timp de 14 zile.

În continuarea informaţiilor referitoare la condiţiile de intrare pe teritoriul Regatului Belgiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că autorităţile belgiene au revizuit condiţiile de acces pentru persoanele care se deplasează în acest stat din România. Conform noilor măsuri, începând cu data de 26 august a.c., întreg teritoriul României a fost încadrat în zona roşie. Astfel, toate persoanele care sosesc în Regatul Belgiei din orice regiune a României trebuie să intre în autoizolare şi să efectueze un test molecular PCR pentru depistarea infecţiei cu COVID-19, după sosirea în această ţară”, se arată în comunicatul MAE.

Sursă foto: theflagshop.co.uk

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW