Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


BEC obligă Primăria Alba Iulia să îndepărteze o serie de afișe, considerate materiale de campanie pentru candidatul PNL

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 septembrie 2020 Etichete: ,

Primăria Alba Iulia este obligată să îndepărteze o serie de afişe montate pe panouri de informare publicitare stradală, considerate materiale de campanie electorală pentru candidatul PNL, Paul Voicu, ca urmare a unor hotărâri dispuse de Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) nr. 1 Alba Iulia şi Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Alba, informează AGERPRES.

USR-PLUS a arătat, printre altele, că sintagma #CreştemAlbaIulia apare şi pe materialele publicitare ale candidatului PNL, în prezent viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia. „Prin acest aspect, se asociază imaginea acestui candidat cu realizările administraţiei publice locale, cu imaginea unităţii administrativ-teritoriale şi cu promisiunile pe care Primăria le-a angajat faţă de comunitate”, au susţinut cei de la USR-PLUS. Aceştia au mai opinat că astfel sunt „încălcate” regulile de desfăşurare a campaniei electorale.

BEC nr. 1 Alba a respins, luni, contestaţia depusă de PNL şi UAT Alba Iulia împotriva deciziei adoptate la sfârşitul săptămânii trecute de către BEC nr. 1 Alba Iulia, care a a admis o sesizare formulată de USR-PLUS, în care se susţinea că respectivele materiale sunt „intuitiv asociate” candidatului liberal la funcţia de primar, Voicu Paul, fiind campanie „mascată” pentru acesta.

Adevărul.ro

Sursa foto: Facebook / Paul Voicu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW