Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Bătrână de 87 de ani din Ialomița, plasată sub control judiciar pentru trafic de droguri / Bunica ar fi vândut canabis și cocaină FOTO

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 1 martie 2024

O femeie în vârstă de 87 de ani din județul Ialomița a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetată pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și de mare risc, a transmis vineri, 1 Martie, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Din cercetările procurorilor a reieșit că, în cursul anului 2023, trei persoane (membri ai aceleași familii), dintre care unul aflat în închisoare, ar fi constituit un grup infracțional organizat având ca scop săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În perioada iunie 2023 – februarie 2024, aceștia ar fi efectuat activități de coordonare, colaborare și sprijinire în cadrul grupului, precum și activitățile de deținere, transport și vânzare de droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină) pe raza județului Ialomița.

Femeia în vârstă de 87 de ani, la indicațiile și sub coordonarea celorlalți doi membri ai grupului, a comercializat cantități de canabis și cocaină, cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzacție.

La percheziții, anchetatorii au descoperit 22 pungi conținând aproximativ 2,4 kilograme canabis, suma de 44.950 lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă, toate fiind ridicate de oamenii legii.

„Cu privire la inculpată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița au dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, având în vedere vârsta înaintată a acesteia (87 de ani) și starea de sănătate specifică etății”, a transmis sursa citată.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW