Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


Bătaie în Dâmbovița între mai multe persoane și candidați la alegerile locale

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 9 iunie 2024 Etichete: , ,

Duminică, în localitatea Mănești din județul Dâmbovița, a izbucnit un conflict spontan în care au fost implicați doi candidați la alegerile locale. Polițiștii au intervenit folosind spray-uri lacrimogene, iar două persoane au fost transportate la spital, conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița.

De asemenea, un alt bărbat de 53 de ani, candidat la funcția de primar în comună, a fost amenințat cu acte de violență de către aceleași persoane. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul, utilizând spray-ul iritant lacrimogen. Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției pentru audieri și pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

„La data de 9 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Măneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că membri unei familii au tras de o persoană să o bage într-un autoturism. În urma deplasării la faţa locului şi din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism ar fi vrut să îl parcheze şi i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violenţe. Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcţia de primar şi un candidat la funcţia de consilier local, însoţiţi de o altă persoană. La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi de 30 şi 56 de ani ar fi fost agresaţi fizic de cele trei persoane reclamate”, precizează IPJ Dâmboviţa, pentru Agerpres.

„Cele două persoane agresate fizic au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW