Friday, January 21, 2022
Jurnalism corect


Barna: Sunt optimist că moțiunea va trece/ Parcă urmăream un film cu gangsteri

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Dan Barna a declarat că este optimist și spune că moțiunea de cenzură care se votează joi va trece. Președinte USR mai susține că cel puțin trei deputați PSD vor vota moțiunea, în ciuda faptului că premierul Dăncilă a spus că niciun social democrat nu va vota pentru căderea Guvernului.

“Sunt optimist că moțiunea va trece, sunt suficiente voturi și suficienți susținători”, a declarat președintele USR, la Digi24.

Întrebat dacă crede că PSD-iștii vor încălca spusele Vioricăi Dăncilă și vor vota, Barna a spus că se așteaptă la acest lucru.

„Există persoane care au spus că vor face lucrul acesta. Să vedem dacă respectă cinstea obrazului.(..) Este vorba despre cel puțin trei social democrați.(…) Pot fi sigur? Mă aștept să respecte promisiunea pe care au făcut-o”, a spus șeful USR.

Barna a mai adăugat că se așteaptă din partea social-democraților care au promis că semnează să aibă „niște fărme de conștiință, de realitate și responsabilitate”.

Referitor la înregistrările apărute în spațiul public în care Viorica Dăncilă vorbea despre Secția Specială, Barna a spus că premierul i-a amenințat pe deputații PSD cu dosare.

“Parcă urmăream un film cu gangsteri. Dacă moțiunea nu va trece, se va întâmpla din cauza amenințărilor și mitei. Fără alegeri aticipate vom rămâne în aceeași logică de troc ordinar, cu oameni cărora li se cumpără conștiința ca la piață. (…) Dăncilă și-a amenințat argații de la partid cu dosare, nu cu haosul țării. O amenințare ca în vremea lui Năstase”, a mai spus Barna, adăugând că „PSD cumpără conștiințe cu bani publici”, a mai spus Barna.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW