Tuesday, June 28, 2022
Jurnalism corect


Barna, despre intervenția lui Aurelian Bădulescu în conferința lui Nicușor Dan: O adunătură de huligani care a confiscat acest oraș. E un eveniment fără precedent prin violența și stupiditatea lui

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 5 iunie 2020 Etichete: , ,

Liderul USR, Dan Barna, partid care susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a comentat intervenția de vineri a viceprimarului Aurelian Bădulescu în conferința de presă organizată de Dan.

Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni.

Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui.

A încercat să îl oprească, dar nu a reușit.

Azi se împlinesc patru ani de când Uniunea Salvați Bucureștiul a intrat în Consiliul General al Capitalei. Între timp a devenit Uniunea Salvați România și cei câțiva activiști inimoși au devenit milioane de votanți.

Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul.

Știți dumneavoastră unde”, a scris Barna pe Facebook.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW