Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Barna critică proiectul PNL privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Bambilici legislativ

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 25 mai 2020 Etichete: , , ,

Preşedintele USR, Dan Barna, spune că proiectul de lege depus de PNL pentru abrogarea dispoziţiilor referitoare la pensiile speciale ale parlamentarilor reprezintă un „bambilici legislativ”. 

Prin asta, susține liderul USR, liberalii intenționează să amâne adoptarea unui astfel de proiect, asta în condiţiile în care USR a depus deja un proiect similar.

„Nu mai departe de săptămâna trecută am cerut încă o dată Parlamentului să pună pe ordinea de zi problema pensiilor speciale. Nu s-a dorit acest lucru. Astăzi PNL vine și propune un proiect de lege nou care să rezolve această problemă. Proiect de lege există de multă vreme și e depus de USR.

Ceea ce se întâmplă acum e doar un bambilici legislativ care urmărește să reia un traseu prin Parlament deja parcurs în bună măsură. Pe scurt, PNL vrea o amânare. Domnilor de la PSD și PNL, vreți să îi ascultați pe români și să eliminați pensiile speciale? Convocați mâine plen reunit și votați proiectul care există deja. Românii vor dreptate, nu joacă de-a demagogia și legiferarea”, a scris Barna, pe pagina sa de Facebook.

Proiectul USR poate fi citit AICI.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW