Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Barna, Ciolacu, Tomac, Tăriceanu, Ponta și Hunor, acord politic în sistem online. Președintele PSD: Au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 7 aprilie 2020 Etichete: , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a discutat, marți, cu liderii partidelor politice parlamentare. Conform liderului social-democrat, toate partidele „au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri”.

„Astăzi am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns APELULUI pe care l-am făcut zilele trecute. Și astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situației actuale în care se află România din cauza crizei sanitare și economice. Prin urmare, toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu a mai adăugat că „Guvernul trebuie să continue să se lupte cu Parlamentul”, iar prin urmare președintele PSD a decis să îi trimită premierului Orban o scrisoare.

„Cred că, mai mult decât oricând, este nevoie ca Guvernul și Parlamentul să lucreze #ÎMPREUNĂ pentru un PLAN NAȚIONAL care să fie susținut de toate forțele politice. Combaterea efectelor economice și sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom așeza la aceeași masă și vom da dovadă de #solidaritate. De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog #real cu Parlamentul”, a spus președintele interimar al PSD.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW