Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Bărbatul căutat de Poliție după ce și-a înjunghiat fosta iubită și a turnat benzină peste părinții ei s-a predat autorităților

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 9 octombrie 2023

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, din comuna Roseți, județul Călărași, care și-a înjunghiat fost iubită și a turnat benzină peste părinții acesteia s-a predat autorităților luni, 9 octombrie, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași. 

Potrivit sursei citate, bărbatul  ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul casei, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta soţie, pe mama acesteia și pe actualul iubit al femeii, după care a încercat să le dea foc părinților fetei.

În prezent, acesta se află în custodia polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Bărbatul a fost căutat de polițiști și jandarmi de la data de 4 octombrie, inclusiv cu câini de urmă. La data de 5 octombrie a fost ridicat şi un elicopter care a survolat întreaga zonă.

Sursa foto: Poliția Călărași

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW