Friday, December 2, 2022
Jurnalism corect


Bărbatul care s-a aruncat în fața metroului, sâmbătă seara, se află în stare gravă. Medicii i-au amputat una dintre mâini

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Bărbatul de 40 de ani care s-a aruncat în fața metroului, sâmbătă seară, este în stare gravă. Medicii din cadrul Spitalului Universitare i-au amputat mâna, acesta suferind, totodată, și o fractură la coloana cervicală.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Universitar citate de Mediafax, bărbatul este internat pe secția de Terapie Intensivă a spitalului.

Din momentul în care a ajuns la spital, bărbatul a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe. În cursul nopții acesta a trecut printr-o intervenție chirurgicală efectuată de o echipă de multidisciplinară formată din medici de la Ortopedie și Chirurgie Plastică.

Bărbatul a încercat să se sinucidă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a încercat să se sinucidă, sâmbătă seară, și s-a aruncat în fața metroului. Acesta a fost scos de sub tren și transportat la Spitalul Universitar din București, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență București.

Incidentul s-a produs la stația de metrou Păcii. În momentul în care a fost scos de sub tren, bărbatul în vârstă de 40 de ani era conștient.

Acesta are plăgi multiple, leziuni craniene și fracturi.

„Bărbatul a fost preluat de SMURD și a fost transportat la Spitalul Universitar”, potrivit sursei citate.

Din primele informații ale oamenilor legii, se pare că bărbatul a încercat să se sinucidă.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW