Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Bărbatul care a ucis un poliţist a fost prins

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 4 iunie 2019 Etichete: , ,

Bărbatul care a ucis un poliţist, duminică, în judeţul Timiş, a fost prins. Acesta a fost depistat în această dimineaţă, într-o casă de pe raza localității Remetea Mare, din județul Timiș. De asemenea, a fost găsită şi arma crimei.

Potrivit IGPR, „acesta prezintă plăgi prin împușcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenția ambulanței.

La momentul localizării și prinderii acestuia, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare”.

„Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!”, a fost reacţia MAI.

Un poliţist a fost ucis iar altul a fost rănit

Duminică, mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Timiş au participat la o misiune de capturare a lui Lepa Ionel Marcel, urmărit international. Poliţia avea informaţii potrivit cărora acesta se afla într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș.

„Polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de polițiști a ocolit imobilul, pentru a se asigura că suspectul nu fuge prin partea din spate, moment în care urmăritul a ieșit din casă și a făcut uz de armă, în urma căruia un polițist și-a pierdut viața.

Ulterior, suspectul a fugit în curtea altui imobil, unde ar fi amenințat cu arma o persoană, încercând să-i sustragă autoturismul, moment în care un polițist a făcut uz de armă, reușind să-l rănească pe urmărit”, explică Poliţia Română.

Pentru capturarea bărbatului au fost mobilizaţi politişti de la Investigaţii Criminale şi SIAS.

„De asemenea, s-a dispus angrenarea unităților de poliție limitrofe (efective, câini de urmă și nu numai), precum și a altor structuri ale Poliției Române de specialitate (operațiuni speciale, combaterea criminalității organizate etc). Totodată, s-a solicitat și sprijinul structurilor de Poliție de Frontieră și ale Jandarmeriei. Nu în ultimul rând, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., în vederea survolării zonei și sprijinirii echipajelor din teren”, arata IGPR.

Procurorii au deschis dosar penal pentru omor calificat.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW