Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Bărbatul care a ucis patru persoane, audiat de procurori. Mama suspectului: A mai fost internat

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 august 2019 Etichete: , , , ,

Bărbatul care a ucis patru persoane, sâmbătă noapte, în Spitalul de Neuropsihiatrie din Săpoca, va fi audiat de procurori. Mama suspectului spune că fiul său a mai fost internat pentru probleme psihiatrice.

Bărbatul, cu inițialele L.N, în vârstă de 38 de ani, s-a internat joi la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca. Acesta suferă de dependență de alcool. Mama acestuia,

În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul care suferea de sevraj etilica suferit un episod de psihoză și a atacat mai mulți pacienți. Patru dintre aceștia au murit și alți nouă au fost răniți. Ulterior evenimentului, acesta a rămas în incinta spitalului, fiind păzit de către oamenii legii.

Surse judiciare au declarat, pentru mainnews.ro, că ancheta este în desfășurare și că agresorul urmează să vorbească cu anchetatorii.

Mama atacatorului: El a mai fost internat

Mama atacatorului spune că a aflat de incident de pe internet și că nu este prima oară când fiul său este internat la psihiatrie. Mai mult, femeia susține că familia l-a vizitat sâmbătă.

„Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei”, a declarat mama atacatorului, conform wowbiz.ro.

sursa foto: Wowbiz

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW