Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


Bărbatul arestat pentru că a ucis un poliţist a fost găsit spânzurat în închisoare/ A fost deschisă o anchetă

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 10 iunie 2019 Etichete: ,

Marcel Lepa, bărbatul arestat pentru că a ucis un poliţist în timpul unei acţiuni, a fost găsit spânzurat în penitenciar.

Acesta era deţinut la Penitenciarul Timişoara, fiind acuzat de omor calificat.  Medicii au constatat decesul bărbatului, iar procurorii au deschis o anchetă.

Parchetul face investigaţii

„Luni, 10 iunie 2019, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a fost solicitat să intervină pentru acordarea de prim-ajutor unui deținut care a comis un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere.

Au fost efectuate imediat manevre de resuscitare și, totodată, a fost solicitat, prin numărul unic 112, un echipaj al SMURD, care a constatat decesul la ora 7:15.

În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a anunțat familia deținutului decedat, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, precum și Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara”, transmite ANP.

Acuzaţiile aduse lui Marcel Lepa

Marcel Lepa era acuzat că a ucis un poliţist duminica trecută, fiind prins după două zile.

Pe 2 iunie, mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Timiş au participat la o misiune de capturare a lui Lepa Ionel Marcel, urmărit international. Poliţia avea informaţii potrivit cărora acesta se afla într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș.

„Polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de polițiști a ocolit imobilul, pentru a se asigura că suspectul nu fuge prin partea din spate, moment în care urmăritul a ieșit din casă și a făcut uz de armă, în urma căruia un polițist și-a pierdut viața.

Ulterior, suspectul a fugit în curtea altui imobil, unde ar fi amenințat cu arma o persoană, încercând să-i sustragă autoturismul, moment în care un polițist a făcut uz de armă, reușind să-l rănească pe urmărit”, explica atunci Politia Română.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW