Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Bărbat prins în flagrant, în Capitală, în zona sectroului 5, în timp ce vindea droguri/Au fost ridicate nouă kilograme de cannabis

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 26 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Polițiștii antidrog au prins în flagrant, luni, în Capitală, un bărbat care încerca să comercializeze două kilograme de cannabis. La locuințele altor suspecți s-au găsit alte șapte kilograme de marijuana, plus alte bunuri.

Polițiștii antidrog, au ridicat nouă kilograme de cannabis în urma unei acțiuni de prindere în flagrant și a două percheziții.

Aceștia au investigat, timp de aproximativ două luni, activitatea unui grup infracțional care distribuia droguri de risc în București.

Misiunea s-a încheiat la data de 25 noiembrie 2019, când polițiștii au prins în flagrant un bărbat de 30 de ani, care încerca să comercializeze cantitatea de două kilograme de cannabis, in zona sectorului 5 din Capitală.

De asemenea, s-au făcut percheziții simultane la locuințele persoanelor bănuite, iar de acolo fiind ridicate 7 kilograme de cannabis, 57.985 de euro, 150.800 de lei, 100 de dolari, un autoturism în valoare de 15.000 de euro și un cântar electronic de precizie.

Bărbatul prins a fost condus la audieri. Suspectul urmează să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 40106 more Information on that Topic: mainnews.ro/barbat-prins-in-flagrant-in-capitala-in-zona-sectroului-5-in-timp-ce-vindea-droguri-au-fost-ridicate-noua-kilograme-de-cannabis/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/barbat-prins-in-flagrant-in-capitala-in-zona-sectroului-5-in-timp-ce-vindea-droguri-au-fost-ridicate-noua-kilograme-de-cannabis/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW