Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat a fost prins în flagrant când vindea drogul care face ravagii în rândul tinerilor, „Cristal”, în apropierea UNTOLD

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 6 august 2023 Etichete: , ,

Un bărbat de 33 de ani din Cluj-Napoca a fost reţinut, după ce a fost prins în flagrant de poliţişti şi procurorii DIICOT când vindea droguri de mare risc – ecstasy şi 3-CMC(n.r cunoscut sub denumirea „Cristal”),  în apropierea locului de desfăşurare a festivalului Untold. 

Potrivit anchetatorilor, în perioada 3-4 august, el a comercializat, droguri de mare risc, respectiv ecstasy şi 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 lei. De asemenea, s-a stabilit faptul că, în perioada mai-iulie, inculpatul a comercializat, în mod repetat şi canabis, drog de risc pentru sume cuprinse între 20 şi 50 lei gramul.

Astăzi, 6 august,  urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, care are 33 de ani şi este din Cluj-Napoca, pentru o perioadă de 30 de zile, transmite DIICOT.

Drogul „Cristal”  face ravagii în rândul tinerilor

Cunoscut și sub denumirea de „Cristal”, drogul 3-CMC are efecte devastatoare asupra sănătății umane. Din păcate, tinerii cad repede în capcana traficanților, deoarece drogul Cristal se vinde ieftin. Recent, o adolescentă din 16 ani din Piatra Neamț  a fost găsită moartă chiar în locuința traficantului, după ce ar fi consumat 3-CMC.

În primele două zile ale festivalului UNTOLD, poliţiştii din Cluj-Napoca au deschis şapte dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor interzise, în urma unor controale în trafic desfăşurate în contextul festivalului UNTOLD. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere.

Sursă foto: DIICOT

 

 

 

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW