Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bărbat înjunghiat într-o stație de tramvai din Sectorul 2, după o altercație în mijlocul de transport

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 27 august 2024

Polițiștii din cadrul Secției 7 au fost sesizați marți, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător de către doi tineri.

Potrivit autorităților, după un conflict spontan izbucnit într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi atacat fizic un bărbat de 50 de ani, imediat ce au coborât într-o stație din Sectorul 2.

„Astăzi, 27 august 2024, în jurul orei 14:30, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, de către doi tineri. Din primele verificări a reieşit faptul că, în urma unui conflict spontan declanşat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o staţie din Sectorul 2”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii îi caută pe cei doi făptași care au fugit de la locul altercației și încearcă să afle de la ce a pornit conflictul și cum s-a ajuns la o astfel de faptă.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii