Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bărbat infectat cu HIV arestat preventiv, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale neprotejate cu o femeie

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 3 iulie 2024 Etichete: , ,

Un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv sub acuzația de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit (SIDA). Acesta este acuzat că a întreținut relații sexuale neprotejate, deși știa că este infectat cu virusul HIV, cu o femeie care ulterior a fost și ea diagnosticată cu același sindrom.

„În datele de 14.07.2023 şi 26.08.2023, în timp ce se afla la adrese din municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov, cunoscând că este infectat cu virusul HIV – SIDA, inculpatul (în vârstă de 45 de ani) a întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu persoana vătămată (o femeie în vârstă de 49 de ani), cu consecinţa infectării acesteia cu virusul HIV, aceasta fiind diagnosticată cu infecţie HIV stadiul B2”, informează, miercuri, Parchetul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au anunțat miercuri că, la sfârșitul lunii trecute, au început acțiunea penală împotriva bărbatului suspectat de această infracțiune gravă. Inițial, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW