Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Bărbat împușcat de polițistul care păzea o secție de vot/ MAI: Procurorul care se ocupă de caz va extinde cercetările

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Procurorul care se ocupă de cazul din Prahova, unde un bărbat agresiv a fost împușcat de un polițist, a dispus începerea urmăririi penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice față de doi suspecți, printre care și cel rănit, iar în cursul zilei de duminică va extinde cercetările pentru fapte de ultraj și atac asupra secției de vot.

„În legătură cu incidentul de aseară din judeţul Prahova, precizez că mai multe persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat în curtea grădiniţei din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată secţia de votare, şi au manifestat acte de violenţă împotriva poliţistului aflat în serviciul de pază”, a anunţat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

Aceasta a transmis că de acest caz se ocupă un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

„Menţionez că, în sprijinul poliţistului care a procedat conform legii, a intervenit o grupă din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Prahova, care a rămas în dispozitiv şi pe timpul nopţii. Toţi agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina”, mai transmite sursa citată.

Șapte persoane sunt cercetate

Suspectul rănit se află sub pază la spital, iar celălalt este reţinut.

„Totodată, se continuă cercetările şi cu privire la alte şapte persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, mai anunţă Dajbog.

Un polițist a împușcat un bărbat agresiv în Prahova, în curtea grădiniței din Drăgăneasa, unde este amenajată o secție de votare. Agentul ar fi fost atacat de un grup de bărbați băuți și a tras în piciorul unuia dintre aceștia.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW