Tuesday, February 27, 2024
Jurnalism corect


Bărbat împușcat de polițiștii din Botoșani, după o urmărire în trafic / Șoferul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 17 decembrie 2020

Polițiștii din Botoșani au împușcat, joi, un bărbat, după ce mai multe echipaje l-au urmărit în trafic și au încercat să îl oprească. Șoferul a încercat să intre cu mașina în polițiști, contactul fiind evitat în ultima secundă. Acesta s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în aer și înspre pneurile mașinii. Ulterior, șoferul a fost rănit și a intrat cu autoturismul într-un șanț de pe marginea drumului.

La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului.

Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, transmite IPJ Botoșani.

Inițial, un cetățean a sesizat polițiștii din Iași, după ce a observat un autoturism al cărui conducător auto era inconștient, potrivit unor surse mainnews.ro. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, șoferul s-a trezit și a demarat în trombă.

Polițiștii ieșeni au încercat de mai multe ori să îl blocheze în trafic, fără să aibă succes. În momentul în care șoferul a intrat pe raza județului Botoșani, polițiștii din Iași au cerut sprijinul celor din județul alăturat.

Bărbatul a fost condamnat în anul 2015 pentru trafic de minori și de persoane, dar a fost eliberat în 2017, potrivit unor surse mainnews.ro.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW