Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Bărbat împuşcat de poliţişti după ce i-a atacat cu o sapă

By news.ro , in Stirile zilei , at 17 septembrie 2022 Etichete: ,

Un bărbat a fost împuşcat, sâmbătă, de poliţiştii doljeni, după ce i-a atacat de poliţişti cu o sapă, oamenii legii fiind chemaţi de soţia bărbatului deoarece era bătută de acesta. Victima a fost rănită în genunchi şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi, sâmbătă după amiază, prin apel 112, de o femeie, de 59 de ani, din Galicea Mare, cu privire la faptul că este agresată fizic de către soţul său.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din doi poliţişti, fiind identificată apelanta, precum şi soţul acesteia, un bărbat, de 64 de ani, din Galicea Mare. La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv, încercând să lovească, cu o sapă, pe unul dintre poliţişti. Astfel, după efectuarea somaţiei legale, cel de-al doilea poliţist a executat cu armamentul din dotare două focuri în plan vertical. Având în vedere că bărbatul nu a încetat acţiunea, poliţistul a tras trei focuri către acesta, cel în cauză fiind rănit în zona genunchiului drept”, a transmis IPJ Dolj.

Poliţiştii i-au acordat bărbatului primul-ajutor, până la sosirea ambulanţei. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW