Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Bărbat implicat în răfuiala clanurilor din București, reținut de polițiștii Capitalei

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Un bărbat suspectat de tentativă de omor a fost reținut, luni, de polițiștii Capitalei, acesta fiind implicat în scandalul din cartierul Tei-Toboc din București în care au fost implicate două clanuri rivale: cel al Sportivilor și cel al Țiganilor.

„În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, astăzi (luni – n.red.), procurorul criminalist a dispus reținerea unui bărbat de 25 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, conform unui anunț al Poliției Capitalei.

Polițiștii au descins joi dimineață la locuința lui Emil Marius Alecu, zis Bebino și la alte două locuințe, în legătură cu scandalul care a avut loc în urmă cu două săptămâni în zona Tei-Toboc din București, în urma căruia două persoane au fost rănite, potrivit unor surse.

Marius Alecu, zis Bebino, din gruparea Sportivilor, este arestat preventiv la domiciliu, după ce în urmă cu două săptămâni a fost implicat într-un scandal în urma căruia a fost rănit atât el, cât și o altă persoană.

„În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, în baza autorizațiilor emise de instanță, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, în București, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

Avocatul lui Bebino: Este cel mai puțin suspect

„A reuşit mama lui Alecu să îmi dea telefon la 6.20, până i-a fost luat telefonul. Am vorbit şi cu tatăl acestuia şi cu domnul care coordonează toată percheziţia. Ceea ce mi se pare mie foarte ciudat şi bizar este că percheziţia nu a fost filmată. Urmează să aflu şi eu detalii. În cel mai scurt timp, familia va lua legătura cu mine. În toate intervenţiile în forţă, percheziţiile domiciliare sunt filmate.

Este cel puţin suspect de ce se face această percheziţie la două săptămâni de la săvârşirea tentativei de omor asupra clientului meu care a fost măcelărit în stradă de zece indivizi, dintre care a fost prins doar unul singur. Am o cerere de achitare la toate actele de urmărire penală depusă de o săptămână, la care nu am primit răspuns. Dacă procurorul aşa înțelege să își facă treaba, măcar să și-o facă corect, în litera legii”, a spus avocata lui Bebino, Laura Vicol, la Antena

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW