Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Bărbat din Cluj, condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare după ce a tușit în fața unui polițist

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un bărbat din Cluj Napoca a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare după ce a tușit în fața unui polițist ameninţându-l că are coronavirus. 

Totul s-a întâmplat acum două săptămâni când bărbatul a tușit de mai multe ori în mod intenționat în fața unui polițist, amenințându-l că îi va transmite coronavirus. Polițistul încerca să-l împiedice să plece din Unitatea de Primire Urgenţe Cluj-Napoca

Bărbatul a făcut un acord de recunoaştere a vinovăţiei care va fi trimis Judecătoriei Cluj-Napoca.

„Inculpatul B.I. l-a ameninţat pe acesta cu transmiterea bolii infectocontagioase Covid-19, prin tuşirea intenţionată, după înlăturarea măştii de protecţie, în direcţia feţei poliţistul local, de la o distanţă de aproximativ un metru, doi  metri, cauzându-i, astfel, o stare de temere acestuia din urmă, motiv pentru care s-a oprit şi s-a retras uşor în spate”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, citat de news.ro.

S-a decis ca bărbatul să fie supravegheat pentru doi ani. De asemenea, acesta este obligat să urmeze un curs de pregătire şcolară sau de calificare profesională şi să preteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria municipiului Cluj-Napoca sau Primăria comunei Baciu.

Foto: Politia Romana

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW