Sunday, July 21, 2024
Jurnalism corect


Bărbat din Capitală, arestat preventiv după ce ar fi violat-o pe fiica minoră cu probleme psihice a iubitei sale și a lăsat-o însărcinată după ce a împlinit 18 ani

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 9 iulie 2024

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi violat-o pe fiica minoră cu probleme psihice a iubitei sale, a anunțat marți, 9 iulie, Poliția Capitalei. În prezent fata are 18 ani și este însărcinată. 

„Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, care este cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada când persoana vătămată era minoră, concubinul femeii, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, precum și de imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta”, au transmis polițiștii.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW