Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Bărbat dat în urmărire pentru o condamnare, prins de jandarmi în timp ce ardea cabluri

By news.ro , in Stirile zilei , at 13 august 2023

Un bărbat condamnat la închisoare şi dat în urmărire încă din luna septembrie a anului trecut, a fost depistat de jandarmii braşoveni în timp ce ardea cabluri pe malul unui râu, pentru a valorifica metalul din acestea. El a încercat să scape, dându-le jandarmilor datele de identificare ale unei alte persoane.

Bărbatul a atras atenţia unui echipaj de jandarmi care, duminică, la observat în timp ce incendia cabluri electrice în vederea valorificării metalului.

„Rugat să prezinte un act de identitate, acesta le-a spus jandarmilor că nu are asupra sa niciun document de identitate, dar le-a furnizat colegilor noştri un nume, CNP şi o adresă în vederea identificării. Cu ocazia efectuării verificărilor, jandarmilor li s-au ridicat unele suspiciuni, deoarece fotografia bărbatului nu corespundea cu cea aflată în bazele de date, conform informaţiilor furnizate. Întrebat de mai multe ori dacă datele furnizate sunt reale, bărbatul a susţinut că da, acestea sunt corecte. Însoţit de jandarmi, bărbatul s-a deplasat la locul său de muncă unde susţinea că are actele de identitate dar, ajunşi la locul indicat, acesta le-a spus că nu-şi mai găseşte niciun document. În acest moment, jandarmii au decis să-l conducă la cea mai apropiată secţie de Poliţie, reuşind de asemenea să ia legătura cu patronul firmei unde acesta îşi desfăşoară activitatea, care le-a furnizat oamenilor legii adevărata identitate a bărbatului”; informează Inspectoratul de Jandarmi Braşov.

La introducerea noii identităţi în bazele de date, poliţiştii şi jandarmii au văzut că individul figurează ca persoană urmărită în urma unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, eliberat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava în 12 septembrie 2022.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW